Coaching Traject

Als effortless coach werk ik volgens het effortless coaching principe, wat betekent dat jij de inhoud van de agenda bepaalt en ik jou een periode begeleid. Van de persoon wie jij nu bent, naar de persoon die jij graag wilt zijn. Deze periode kan drie maanden zijn of een jaar. In ieder geval net zo lang als jij van mijn diensten gebruik wilt maken, totdat jij werkelijk jouw doel hebt bereikt.

Ons eerste gesprek is een inventarisatiegesprek op basis van het pain- en pleasure interview. In dit gesprek gaan we dieper op zaken in. Jij krijgt inzicht in de huidige situatie, inzicht in de door jouw gewenste situatie en inzicht in de brug die hiertussen zit. Op basis van dit gesprek bepalen wij samen of wij een coaching traject aangaan.

Als wij samen een traject aangaan, dan zien wij elkaar wekelijks of eens in de twee, drie weken. Tussendoor ben ik altijd via mail, sms, WhatsApp of per telefoon bereikbaar. Het coaching proces levert jou grote waarde op. Laat jou slagen, in dingen die jij al zo lang hebt gewild, maar nooit hebt kunnen realiseren.

Aan het einde van ons coaching traject

Merk jij duidelijk het verschil in jouw dagelijkse leven. Jij bent beter in staat om naar jouw eigen lichaam te luisteren en van hieruit de juiste keuzes te maken. Jij hebt zelf de verandering in gang gezet en jij bent in staat om zaken te herkennen en ze zodoende makkelijker om te zetten, naar wat jij wilt. Dit allemaal op een moeiteloze manier. Jij bent niet meer aan het overleven, jij hebt weer geleerd om te leven, je bent vitaal en ziet het leven weer positief in.

Het is verreweg het beste cadeau dat jij jezelf kunt geven.